Turkarnas land



- Malin

Bryssel

Så har man då landat i Bryssel. Hopp, får se vad det blir av det här då.
Har nu skrivit in mig på franskakurs vid universitetet och ser verkligen fram emot att den ska starta. Man känner sig smått handikappad i ett land där man inte kan språket. Men tack vare min lilla franskaparlör så kunde jag åka buss på egen hand. Så sjukt stolt!
Nedan kommer lite bilder från Staden. Bl.a när jag äter Musslor och pommes, typ nationalrätten om jag förstått saken rätt.
Det har blivit en hel del bus med barnen. Men också mycket nytt att ta in om huset och familjen. Hade jag fått för mig att det skulle vara lätta att vara au pair?
Saknar familjen väldigt mycket. Ibland kommer det verkligen över mig. Men jag tror verkligen att man måste ta steg ut ur båten ibland. Ut från sin comfort-zone, för att kunna upptäcka nya och spännande saker.
Jag är lite förvirrad.
Hur hamnade jag här?
Var det här en del av min plan?
Har jag ens någon plan?
Vem är det som styr?
Är det någon som styr?
Vad kommer det här leda till?
Tusen frågor som jag inte har något svar på.
Men jag tror och hoppas på att allt kommer att leda till något gott.


Rebecca

Olly Murs

    
 
 
- Malin

Alla börjar skolan...

... men inte jag
Mamma å pappa jobbar, Oscar började Musik-Studioteknik på Ingesund. Å ja ä ledig, inte så pjåkigt de heller.
 
Jag åkte ner till Ica å lämnade mina rena kläder å nyckeln å pratade å tackade Janne för den här sommaren. Ica var ett bra sommarjobb. Jag tyckte ja lärde mig väldigt mycket på kort tid och fick prova på många olika områden, väldigt varierande med andra ord, sitta i kassan, vara i baket, frukten, mejeriet å plocka upp varor. Första dagen var väl inte så rolig, men det blir väl så när man är ny. Jag satt och knappade in PLU-koder i kassan, 6315 (färskpotatis) och tänkte "vad gör jag här". Men de ä klart jag jämförde ju med att jag hade dansat varje dag i ett år, vilket var helt fantastisk. Jag trivdes mer å mer å de blev roligare å roligare, å arbetskamraterna var ju så trevliga. Å de va ju roligt när bekanta till mig som kom å handlade. Idag började eleverna på Kaggeholm igen, men vi dansare går ju bara ett år. Å för ett år sedan började jag och kunde inte föreställa mig hur fantastiskt det skulle bli. Det var en otroligt bra tid, men jag antar att det blir en bra tid nu framöver också. Kaggeholm ä en bra skola! 

Så vad har jag gjort denna helt vanliga måndagen... jag plockade lite svartvinbär med musik i öronen i morse också, jo förutom att ha cyklat, har Lina lärt mig att göra svartvinbärssylt. "Det är jätte enkelt och går snabbt". Det första Lina gjorde när jag kom var att hon ringde till sin mamma på jobbet och frågade hur man gjorde. Hahaha Lina asså... men det gick ju bra tillslut. Sedan cyklade vi till Höjda och plockade blåbär också. Gottigott. 

Nastaran fyller 20 år idag, så mamma å ja gjorde en tårta som vi åkte dit med. Grattisgrattisgrattis!



- Malin

Solig dag - Gönäs

Gustav har ju tagit MC-körkort - Grattis grattis grattis, så han tog med syr sin å tog en sväng å sa hej te oss.
Fantastisk dag! Soligt å varmt! Jag å Lina for till Gönäs, deras sommarstuga.


- Malin

Blomma

Jag å mamma har ju rensat en massa, då jag sparade den här "korgen" som vi annars skulle slänga och delade på en blomma vi redan hade och vips, en blomma till som jag gav bort till en fin vän. 


- Malin

Öckerö

Möte på Nimbus! 
Fantastiska dagar!
Vi for till Liseberg en dag med Antons bror Oscar å hans fru Carolina.
Liseberg, en dag fylld av köer, köa köa köa köa köa, är vi framme snart?!
AtmosFear - Europas högsta fritt fall, jag å Anton skippade denna och gick å åkte virvelvinden å så, Men Carolina å Oscar va modiga de.

Uppsvinget! Som jag aldrig hade åkt förut. Sjukt rolig å läskig! Jag fick med mig Carolina i den. Och jag ska väl erkänna att jag skrek väldigt mycket och smyg blundade lite ibland. Men det tycker jag man får lov till när vi var längst upp i luften och hade ett stup som utsikt. WOOOOOOOOOO

Lite trött men väldigt nöjd med dagen. Och eftersom jag blev blötast i flumeride å collorado fick jag låna Antons tröja.
Soliga dagar gillar jag!
Vi badade tillslut! Nog första och sista gången i Sverige för iår, men vi kom i. Å Anton gick i först, tro de eller ej.
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
 
- Malin

Picnic i Mariebergsskogen

En helt asmegajättebradag!

2 Underbara tjejer och Fina Klarälven som rinner genom Karlstad
Vi gillar myrorna! Man kan alltid hitta något kul där även när man inte ens tänkt att man skulle köpa något. Det blev 2 lång jeanskjolar och ett par kortbyxhängselbyxor.
Jag å Lina droppade av Mia å Mondira å fortsatte mot...

...för en picnic med Sofia!
Sofia var så söt som hade bakat å allt!
Minigolf blev det också, mycket roligt å spännande.
En lekpark hittade vi också,... 
- Hallååååååååååååååå
Vi hittade en mysig plats vid bryggan.
 
- Malin

Kilsmarten!


Kil hela veckan! Som börjar med kilsmarten, där man strosar runt på storgatan tittar på saker å ting å träffar fölk. Jag och Mondira tog oss en tur och vi träffade också på Clara, Erik å Markus där nere. Det var gött väder och de blev några halsband köpta. 

 
- Malin 

Lina fyller jämt!? - 2.a 2.a

Förberedelser (pyssla, slå in, baka) - Lina fick både stora och små paket - Bus - Köra bil, åka åka flera varv i rondell, tuta - Frykenbaden - Tal - Brunch - Solen värmer - En tur till stan - Chill på Timotejvägen - Jag hittade en nice hängmatta ja vill ha - Skratt - Massa gott - Se på film - Höra regnsmatter - Nice utsikt - God tårta - Kidnappa, hitta nyckel så man kunde låsa huset, å träskor till Lina - Pizza med Anja&Staffan - Blåsa toner i glasflaskor - Sjunga och spela (Ukulele, flöjt, makarakass) för Lina - NICE DAG


 
- Malin
 

Kylskåpsmagnet

Jag och mamma har ju rensat väldigt mycket den här sommaren och då hittar man massa saker som man kanske egentligen bara tänker "den här slänger vi". Men då tog jag tillvara på den här magneten som man kan ha på kylskåpet tillexempel, och försökte göra den något finare. Pysseldax!
Klar!
Också kan man ju ha någon viktig lapp där i eller något annat kul.
 

- Malin
 
 

Hälsa på Rebecca!

Jag jobbade under veckan och lördag morgon åkte jag mot Göteborg Kungsbacka för att hälsa på Fina Rebecca! Det var två toppendagar som kändes längre (på ett positivt sätt) för vi hann med så mycket. Vi var i Halmstad i familjen Molanders sommarstuga, väldigt trevligt! Vi cyklade i det underbara vädret till Tylösand! Det kändes som sommar! Riktigt sommar! Sol å varmt, underbart! Å med en fin vän, kunde inte bli bättre! Vi åt också god mat! Det var hur bra som helst så att säga. På söndagen fick jag se Kungsbacka också, trevligt trevligt. Jag lever vidare på en kommentar ja fick när jag, Rebecca, Robert och Roberts bror Rickard åkte i bilen ner mot Halmstad  "Malin, jag älskar din dialekt".


 
- Malin
 

RSS 2.0