Perfekt-ledig-fixar-slappar-måndag

 
MM
 
 
- Malin
 
 

Rainbow star

 
Don't apologize because you're perfect
Just the way you are
Be your own true side I promise
Be proud of your scars
You wanna embrace
Your rainbow grace
You'll always be

Rainbow star
'Cause you are, 'cause you are what you are
A shining rainbow star
Be exactly the way that you are
Rainbow star

Don't let them take your life
Don't let them win this fight
Don't let them change your ways
And take the smile of your face
'Cause you are, 'cause you are what you are
A shining rainbow star

 
 
- Malin

Jag överlevde!

Idag var första bakpasset jag hade själv och det gick B R A! Så himla skönt! Det händer saker hela tiden och försöker ta tillvara på all tid som finns, men slappar ju också såklart. Bilder kommer när jag har mer tid.. ;) Nu sitter jag här i Antons t-shirt och han kommer hit imorn! Vad ja ä glaad! Nej nu har jag lite att fixa med, innan jag måste gå och lägga mig så jag orkar gå upp kl. 06.00 å jobba. God eftermiddag.

- Malin

Hönökonferensen 2012

Min11:eHönökonferens-Sol-Möten-Klippor-Vattentornet-Kebabpizza-LilleSkutt-Vänner-Lovsång-Stuga--menboddemestpåKaplanvägen-Regn-Havet-Sigges-Gud-KlovaHamn-Anton-Bibelstudie-Minigolf-DenÅrligaGrillningenpåHeinövallenMedKilsfolk-Öckerö-Mys-SpelningarPåNimbus-Tältet-Strosa-Godis-SecondHandButiken-Båtar-Utsikt-KlättraUppPåBerg-LitenKaggeReunion-Pyssel-FrukostVidHavet-Skratt-Sola-GoaFamiljenHultberg-Fotografera-KännaPåVattnetMedTårna-Hummerviken-Hårdabänkar-Göteborg-Färja-Fika-KännaSigGammalNärManInteOrkarVaraUppeHelaNatten-Kramar-Paraply-
Njuta-HaSemester-Nöjd-Lycklig


 
 
 
- Malin

Emelie och Jockes bröllop!

Underbara och fantastiska Jocke & Emelie gifte sig igår! Och jag fick äran att vara med och fira! Det var ett så mysigt bröllop! I Tibro och festen fortsatte sedan i Missveden. TACK

De flesta sov också över på ett eller annat sätt och så vare brunch hemma hos familjen Andersson på Storgatan idag. Mamma och pappa ansågs så "gamla" så de fick sova hos Emelies farmor och farfar i centrum. Älskar Emelies farmor kommentar när mamma och pappa skulle lämna sina saker där. "Är det era kompiar eller är det era barn??" och syftade på mig och Oscar. Hihi så söta.

Vi dansade nästan natten lång och vi var en del från Kil som var där =) och knotten också. Tillslut gick vi och la oss i huset, tillsammans med 13 andra i ett rum. Härligt!  

 
 - Malin
 

RSS 2.0