Vilken dag äre?

Vilken dag är det? Spelar det någon roll? Dagarna lixom flyter in i varandra, var det idag eller igår som det hände? Jag är lite dag vilsen helt enkelt! Vi repar på som bara den och snart är det dax! 
Idag hade musikarna en liten låtskrivarkonsert, mycket bra! Dags att varva ner så man kan sova och vara pigg imorgon. Och vill inte att tiden här ska ta slut.

Nu lyssnar jag på The Ark och ska ta mig tid att svara på några brev till fina vänner jag saknar

- Malin

#Pysseltips

Väldigt enkel spegelmobil då man bara behöver lite fiskelina och spegelmosaik och superlim.
 
 
- Malin

frukost och båt tur

- Malin

"Intresseklubben antecknar"

Ojojojjojojojoj TIDEN rusar iväg, och därmed är det ju bara en massa roliga saker som händer hela tiden! Det rullar på så att säga. Pratade med en fin vän på skype häromdagen, det var härligt! Och hon tyckte att det var längesen jag uppdaterade, så okej här kommer lite special information.
Från Valborg/1:a Maj (inser nu att det är snart en månad sedan...) - Vi hade en jättebra valborg, vi gillade med lite folk här på skolan på vår altan, det var fint väder och härligt, min klass fortsatte sedan in mot staden lite senare mot kvällen! Trevligheter =) Dagen efter for vi in till stan igen och såg "The Lucky one" på bio, satt och snyfta i (princip hela) filmen, men den var fin.

Marcus och jag tog en roadtrip en dag. Från Ekerö - Trosa - Norrköping - Ekerö

Också detta med "skador", hade ju ont i foten i höstas men det gick över på jullovet. Däremot tränade jag för hårt och körde på som bara den efter jullovet så jag belastade mina sköra vader, som fortfarande inte är bra och hinner inte vila upp de heller, så det är väl bara att köra på. Jag får vila i sommar helt enkelt. Fick en knöl på axeln tidigare i våras också, den har inte gått ner av sig själv och kommer inte att göra heller. Så ja jag är överviktig på axeln kan man säga (fettvävnad). Den får jag också ta bort i sommar om jag har tid. Sedan borde jag kolla upp min rygg, tror det är lite sned (fast inte överdrivet farligt?!) men det har inte riktigt varit prio ett (eftersom det uppstått en massa andra saker och har inte varit ivägen för dansen) om man säger så. Nu har jag kommit upp i summan till ett frikort tills november, ska även kolla upp om jag är allergisk mot katt eller något liknande. Tråkigast är väl tiden som tagit att åka fram och tillbaka, hit och dit... Så är det när man bor ute på landet. Men annars mår jag BRA! Dumt att klaga, Haha

Vi håller på och repar, repar och kämpar, kämpar, folk är sjuka/borta men vi repar ändå. Jag kan inte förstå att det är så lite tid kvar, både dubbel känsla, det har varit ett fantastiskt år! Solen skiner, vattnet glimmar, man känner vinden susa förbi med värme, massa maskrosor på åkern, fjärilar och bin, fina vänner och dansen som alltid finns där. Som idag, vi repade på förmiddagen, efter lunch hade vi vår sista samtalsgrupp och slutade tidigt. Så Rebecca, Amanda och jag tog en tur med ekan här på skolan, det var härligt och vi rodde på, haha, som sagt, vi tränar hela tiden ;) Vi solade lite på altanen sen också, helt underbart! Måste tiden gå så snabbt?

MEN nu en bra låt, tror även att vi har improviserat till denna på någon lektion. Det är så ROLIGT att improvisera som bäst när man inte har någon prestation och bara gör, man har känslan och kommer in i ett flow. När jag började här i höstas var det kanske inte den roligaste lektionen men det ändrades snabbt! Det är bara underbart. Det blir ännu bättre när klassen blivit tajtare när vi känner varandra så väl. Det kan bli väldigt fult, roligt, konstigt, spralligt, överraskande och väldigt intressant, man vill bara inte sluta helt enkelt.

- Malin

No stress - relax

Långhelg! VILA VILA VILA! Jag är helt slut i kroppen efter allt övande och repande, ska bli skönt att komma hem! Bara andas, bara sova, bara äta, bara vara, bara träffa alla där hemma, bara få lite ny energi.


- Malin

Train - Drive by

- Malin

Weekend

En jättebra helg! Fullt upp som vanligt, men också jätteroligt. I Lördags var det Jesusmanifestation i Kungsan, så Rebecca och jag var där och kika och strosa runt lite. Dock var det inte det bästa vädret, ganska mycket regn ibland också, men vi trotsade regnet och var kvar ändå. Vi hälsade också på Mira på Cafét hon jobbar på, jättegod mat och skönt att sitta ner lite också, mys! Söndagen spenderades i stan, först en tur till Solsidan och sedan mot Djurgår'n fastnade vi på en grön fin gräsplätt och hade picnic och njöt av solen!
- Malin

Musik




- Malin

Lägga ner 17 tågstationer i Värmland??

http://nwt.se/varmland/article1101303.ece

Jag säger bara, hur tänker de? Det lär ju inte vara fler som kommer flytta till landet i Värmland om detta kommer att hända, tvärtom.

- Malin

Våren är underbar

 
- Malin

Tändsticksaskar

- Malin

Helg med familjen

Denna helgen har jag haft besök av min kära familj.
Det blev nästan LMFAO i fredags med brochs. Men, vi vaqr inte de enda som ville se dem så pga för mycket folk kom vi inte in. Blev istället tacos med familjen. Inte så dumt det heller.
Lördagen blev en heldag inne i stan. Dessvärre inte lika skönt väder som i början av veckan.

Filmtips:  The Lucky one
I tisdags åkte vi in till stan och allt jag visste var att vi skulle se en film med Zac Efron.
Förväntade mig en High School, kärleksblaska men nej då.
En mycket sevärd film som rör upp mycket känslor och som gav mig en och annan tankeställare.
Kände att mitt missnöje inför onsdagens balett var ett väldigt, väldigt litet problem.
Joanna, den glädjehöjaren, fick mig att dra på mungiporna när hon på tunnelbanan utbrast "Fan, va han kör!"

Låttips: Call me maybe med Carly Rae Jepsen
Just nu går låten på repeat. 2010-talets tuggummipop. En riktigt feelgood låt. Även om jag är för trött för att dansa och studsa så gör jag det innombords.

- Rebecca

RSS 2.0