Cypern Limassol

Vi hade en fantastisk vecka på Cypern! Vi dansade en balett och modern klass på DH Lemesos. Vi åkte även till huvudstaden Nicosia en dag och dansade en modern klass på university of Nicosia dansarutbildningen med årskurs 2. Det var en jättestor sal och vi hade levande musik till, var en man som spelade piano till. Det var kul och speciellt att dansa till det. På kvällen begav vi oss till Creativity dance studio där vi hade möte med en grupp som dansade Street/Hiphop, så de visade och lärde ut, och vi visade och dansade modern med dem.

Vi alla har spelat in våra solon på olika platser, tex bakgårdar, torg, rondeller, vid stranden etc. Det var Karin som filmade, verkade inte helt lätt vad det gäller att inte komma för nära med kameran och att få rätt ljus och vinkel. En dag filmade vi även vid Apollotempel och på stranden en annan dag.

Vi har också provat på yoga. När passet var klart, var man helt fuktig och det var alldeles glatt på golvet och imma på speglarna. Vi har varje dag gått mycket promenader när vi tagit oss till och från ställen. Då gick vi oftast längs med havet, det var härligt.

Det var skönt och varmt på Cypern, dock inte jättevarmt, men absolut varmare än Sverige. Det regnade första dagen lite men annars har det varit sol, dock blåst lite. Övrigt har vi självklart haft det gott, hängt och slappat vid poolen, ätit mat ute på kvällarna, frusit lite, gått på marknader och strosat runt.


- Malin
Trackback
RSS 2.0